esc.jpgElső szabadulós játék volt, amit játszottam, de bevallom őszintén, hogy ahogy egyre közelebb kerültem a starthoz, úgy fokozódott bennem az izgalom.
A játékvezető szigorú, kimért, és tudatos volt; ugyanakkor biztosított mindenkori támogatásáról, de ahogy elhagyta a helyiséget tudatosult bennünk, hogy innentől kezdve csupán magunkra számíthatunk. Öten vágtunk neki a safe house-nak.

img_3422_1.jpg

A „bevezető” műsorból megtudtuk, hogy néhányan maradtunk a hanyatló Föld küszöbén, akik még küzdhetnek az életért. Egy óránk volt minden feladat megoldására, és a megmenekülésre. Az idő, először lassan vándorolt csak, majd ahogy egyre több „kirakós elem” került a helyére, úgy gyorsultak az események is. Mindig azt hittük, hogy már mindent átnéztük, már minden kombinációt próbáltunk, hogy már mindenhol jártunk, de mégis akadt lépésről-lépésre újabb rejtekhely, vagy rés, esetleg trükkös megoldás, ami új fénybe helyezte a „megszokott” koncepciót.
Így aztán a csapatjátéknak, és a kitartásnak köszönhetően kijutottunk a szobából, és mindannyian megmenekültünk. Hurrá!

A játék vége után, még mindig hevesebben vert a szívem, és éreztem a frissességet, feltöltöttséget, izgatottságot, ami az adrenalin bombának volt köszönhető – pozitív stressz. Egyből elemezni kezdtük játékunkat, hogy miért is nem láttuk át gyorsabban a megoldásokat, miként mentünk el elsőre egy fontos tárgy mellett, satöbbi.

img_3457.jpgescaper_sh.jpgÖrülök, hogy az első játékomat az Escaper falai között éltem meg! S, ami felvillanyoz, hogy hamarosan nyílik egy újabb szoba, ahol lehet folytatni a kalandot, és edzeni elménket.
Köszönjük a lehetőséget a játékra, és a kiváló játékmester közvetlenségét!
CSAK ajánlani tudom mindenkinek!





escaper_fb.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pez-potyi.blog.hu/api/trackback/id/tr598495572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása