Egy régebbi restanciám szeretném most pótolni.
A londoni tartózkodásom egyik legszínesebb és üdítőbb élménye volt egy augusztusi vasárnap. A város délnyugati része felé található Kew Gardensbe látogattunk édesanyámmal.
Színes virágok, égig érő fák, különleges állatok.

 


Ugyan eltelt némi idő, mire megtaláltuk(am) a botanikus kertet (ugyanis egy egész városrészt is így neveznek, nem csupán a botanikus kert értendő alatta), de a látvány mindent kárpótolt!


Aki arra jár és kíváncsi a helyszínre, annak ajánlom, hogy Richmond állomáson szálljon le az underground-ról, ez közelebb van ténylegesen a kerthez.

Délután öt óra magasságában léptem be a kertbe s egészen fél 8-ig bolyongtam az égig érő fák és a színes madarak társaságában. A túrázás java részét mezítláb tettem fel, így még üdítőbb és frissebb volt az élmény. Túl sokat nem szeretném részletezni, inkább beszéljenek helyettem a képek.

 Csodálatos!

További fotók...

A bejegyzés trackback címe:

https://pez-potyi.blog.hu/api/trackback/id/tr96685967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása