Az év legmelegebb napján látogatott a francia hip-hop duo Camden Townba (London), hogy felrázzák a bágyadt közönséget és egy adag friss zenei élménnyel örvendeztessenek mindenkit!

Az éltes korú úriemberek kifinomult ízléssel és remek összhangban vágtak bele az estébe s felvezetőként egy kis rövid egyveleggel melegítették be a táncteret. A remek scratch-techinkával fűszerezett nyitány után csatlakozott a társulathoz a trombitavirtuóz N’Zeng, illetve a pörgős nyelvű ceremóniamester Troy Berkley. S innentől kezdve nem volt megállás, egy pillanatra sem. Ugyan nem olyan régen került fel a hip-hop és reggae térképére a páros, de azóta csak úgy ontják magukból a remekebbnél-remekebb számokat. Az általuk csak yardie stílusnak becézett műfaj keretein belül pedig rengeteg közreműködővel alkottak kiváló számokat, úgy, mint Capleton, The Architect, Skara Mucci, Panda Dub, Rodney-, és Charley P, stb.…

Így hát kaptunk ízelítőt bőven mindkét albumról (Chickens in Your Town [2015], Le Savoir Faire [2017]), de persze csak a legjavából: ’Back in Town’, ’Lobster Shwarama’, ’Burn Dem Down’ ’ Soundbwoy’, ’Tour de force’, és így tovább. A „kötelező” számok mellett jutott idő egy drum and bass és jungle etapra, és volt persze erősebb dub, dubstep hangzás is az este folyamán.

Rendesen megizzasztották a klubban összegyűlt rajongókat, s amilyen hirtelen berobbantak, úgy aztán el is tűntek a színpadról a lemezbűvölők, sajnos. Kicsit sajnáltam, hogy ilyen hamar véget ért ez a remek koncert, s kicsit hiányoltam a folytatást is, de nem lehet mit tenni. Az viszont kétségtelen, hogy számomra az egyik legjobb produkció volt az évben, amit aznap este a színpadon láttam.

Szép munka L'Entourloop és köszönjük!

Még több kép . . .

Videó a cikk alján.

⇓⇓⇓

    ---------------------------- EN ------------------------------

That was the hottest day in the year when the french hip-hop duo visited Camden Town. They came to shake up the languided audience and give them some fresh musical experience for their joy.

The veteran gentlemen have started with very sophisticated style and dandy harmony. They were warming up with a short mashup. After the fantastic scratch technique overture N’Zeng joined the scene with trumpet so did the master of ceremony, Troy Berkley. From this time on there was no stopping not even for a moment. Despite the fact that they haven't been on the map of hip-hop and reggae for long time, they're spouting superb tracks. They have already worked with many other artists such as Capleton, The Architect, Skara Mucci, Panda Dub, Rodney-, és Charley P, etc. in their style called yardie.

So, we got the feel of their albums (Chickens in Your Town [2015], Le Savoir Faire [2017]), but indeed we only got the best of them: ’Back in Town’, ’Lobster Shwarama’, ’Burn Dem Down’ ’Soundbwoy’, ’Tour de force’, and so on. On top of mandatory tracks there was a short etap of drum and bass, jungle, and there were also some dub, and dubstep sounds during the concert.

They made the fans sweat  in the club, then as quick they bursted as quick they disappeared.  I was a bit upset that this awesome concert finished that quickly, but c’est la vie… Apparently, for me, that was one of the best concerts in the year!

Well done L'Entourloop and thank you!

Special thanks to Goood Rob!

More pictures . . .

Video below.
⇓⇓⇓

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pez-potyi.blog.hu/api/trackback/id/tr9314995450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása