Szombat este nincs olyan a Brit fővárosban, hogy csönd, vagy pihenés. Az emberek kirajzanak az utcára, pubokba és főleg, ha jó idő van, akkor megy a kollektív fesztiválozás. A város déli részén Brixtonban találtunk egy impozáns line up-ot, így keveredtünk a Brixton Jamm nevű szórakozóhelyre.

A belépéskor meglepetésünkre egy magyar biztonsági őr fogadott és szerencsések voltunk, mivel az éjfél előtti tarifával engedtek be minket. A hatalmas téglaházba toppanva Good 2 Bad Hugly húzta a talpalávalót, szelektálva bőven a saját zenéiből, illetve egy-két klasszikusnak mondható darabból is (Big Bad & Heavy, Incredible). a belső teremben, ahol aztán tényleg fülledt volt a hangulat a Junglist Soundsystem szelektált a pörgős darabokból; az este folyamán többször pörgött a manapság népszerű Happy drum and bass újraértelmezése. Az alaphangot pedig a Ragga Twins szolgáltatta, akik sokat nem fiatalodtak az évek folyamán, de a nyelvük ugyan úgy pörög, mint tíz éve. Később David Boomah folytatta Visionary darabokkal tűzdelt dallamos szettjét, majd pedig Serial Killaz kezdett bele a jungle őrületbe. A régebbi darabok ’Rude Boy Style’, ’Police In Helicopter (Serial Killaz VIP Mix)’ üdítően hatottak a közönségre is, akik egy percre nem álltak meg a színpad előtti vonaglásban. A hajnali órákra már csak néhány szám (’Friday’) hatott üdítően és a létszám is megfogyatkozott.

Így a napkeltével lassan mi is elhagytuk a Jamm-et, s örömmel nyugtáztuk, ha tört ütemre vágyunk bármikor visszatérhetünk, hiszen hétről hétre (sőt!) változatos nevek és fellépők töltik meg a helyet.

További képek...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pez-potyi.blog.hu/api/trackback/id/tr786300206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása